M-P.O.AI - Logo White

Στοιχεία Επικοινωνίας

Location
Λεωφόρος Φανερωμένης 120, Imperial Tower, Πρώτος Όροφος, Γραφείο 101, 6031 Λάρνακα, Κύπρος, Ευρώπη
Phone
+357 24 400 664

Ακολουθήστε Μας

Σχετικά με εμάς

Εν συντομίαΣχετικά με την Π.Ο.ΑΙ

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων Λτδ (Π.Ο.ΑΙ) είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, με τα κεντρικά μας γραφεία να βρίσκονται στη Λάρνακα στην Κύπρο.

Από τις 8 Φεβρουαρίου 2019, η Π.Ο.ΑΙ έχει αναγνωριστεί από το Υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου ως Ομάδα Παραγωγών που ασχολείται με αγροτικά προϊόντα αιγοπρόβειο γάλα και αιγοπρόβειο κρέας με αριθμό πιστοποιητικού 047/19/IMP.

Αφοσιωμένοι στην προώθηση της κτηνοτροφίας, είμαστε κάτι περισσότερο από μια οργάνωση – είμαστε μια κοινότητα 27 παθιασμένων μελών που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της αιγοπροβατοτροφίας στην Κύπρο. Οι ρίζες μας είναι βαθιές, με τα μέλη μας να διαχειρίζονται αγροκτήματα που ενσωματώνουν την πλούσια γεωργική κληρονομιά της χώρας μας.

Η αποστολή μας είναι σαφής: να προωθήσουμε και να υποστηρίξουμε βιώσιμες και πράσινες πρακτικές στην κτηνοτροφία σε όλη την Κύπρο και πέρα από αυτήν. Με αποφασιστικότητα προς αυτόν τον στόχο, παρέχουμε στα μέλη μας πλούσιους πόρους και γνώσεις που τους εξοπλίζουν για να ξεχωρίσουν.

M-P.O.AI | Π.Ο.ΑΙ - Plant Icon
M-P.O.AI | Π.Ο.ΑΙ - About, Man feeding goats

Τα Επιτεύγματά ΜαςΑξία & παράδοση από το 2016

Μέλη
0
Γεωργικά Προϊόντα
0 +
Φάρμες σε όλη την Κύπρο
0 +

Επόμενα Βήματα...Αποστολή & Όραμα

Αποστολή
Πρωταρχική μας αποστολή είναι η προώθηση και υποστήριξη βιώσιμων και πράσινων κτηνοτροφικών πρακτικών στην Κύπρο και όχι μόνο. Με ακλόνητη αποφασιστικότητα προς αυτόν τον στόχο, εξοπλίζουμε τα μέλη μας με άφθονους πόρους και γνώσεις για να διαπρέψουν.

Όραμα
Όραμά μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος συνεταιρισμός στον κλάδο της κτηνοτροφίας. Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η δέσμευσή μας στη διασφάλιση ποιότητας θα αποτελεί έναν κλάδο πρότυπο. Δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα σε κάθε βήμα, στοχεύουμε να γίνουμε φάρος αριστείας στην αγορά.

M-P.O.AI EST 2016
Animal Breeding and Agriculture Products

Π.Ο.ΑΙ από το 2016Στόχοι

M-P.O.AI | Π.Ο.ΑΙ - Farm Sketch
M-P.O.AI | Π.Ο.ΑΙ - About, Dairy Factory

Εγκαταστάσεις και ΕξοπλισμόςΗ υποδομή του εργοστασίου μας

Στην Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων δίνουμε προτεραιότητα στην τεχνολογική μας υποδομή με ιδιαίτερη έμφαση στο τμήμα ποιότητας μας. Η εστίασή μας στην προηγμένη τεχνολογία και τον ποιοτικό έλεγχο διασφαλίζει ότι παρέχουμε στους πελάτες μας ασφαλή και ανώτερης ποιότητας προϊόντα που υπερβαίνουν τα βιομηχανικά πρότυπα.

Οι καθημερινές μας φυσικοχημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις καλύπτουν την παραλαβή των πρώτων υλών, τα ενδιάμεσα στάδια, τις γύρω περιοχές και τα τελικά προϊόντα για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να παρέχουμε ασφαλή και ανώτερης ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμόζοντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, προσπαθούμε να υπερβούμε τα πρότυπα του κλάδου και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα είναι αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσής μας για να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Ομάδα ΠαραγωγώνΒασικά Μέλη Π.Ο.ΑΙ

Στην καρδιά της Παγκύπριας Οργάνωσης Αιγοπροβατοτρόφων βρίσκεται η αφοσιωμένη και παθιασμένη κοινότητά μας. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια οργάνωση – είμαστε μια οικογένεια 27 αφοσιωμένων μελών που διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση του τοπίου της αιγοπροβατοτροφίας στην Κύπρο.

Η ιστορία μας είναι βαθιά, με τα μέλη μας να τείνουν σε αγροκτήματα που ενσωματώνουν την πλούσια γεωργική κληρονομιά του έθνους μας. Με ακλόνητη δέσμευση, υπερασπιζόμαστε τις βιώσιμες και πράσινες κτηνοτροφικές πρακτικές τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η συνεργασία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας μας. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον, όπου τα μέλη ανταλλάσσουν ελεύθερα προοπτικές, εμπειρίες και σοφία, οδηγώντας τη συλλογική πρόοδο του κλάδου μας. Σε έναν κόσμο όπου η γεωργία αντιμετωπίζει προκλήσεις και ευκαιρίες, παραμένουμε σταθεροί στην αφοσίωσή μας να ανυψώσουμε τον αγροτικό τομέα στην Κύπρο.

Το Κλειδί της Επιτυχίας Οι Εργαζόμενοι μας

Υπάρχει μια μοναδική προσωπική σύνδεση μεταξύ των ιδιοκτητών μας (Ομάδα Παραγωγού) και κάθε μεμονωμένου εργαζόμενου. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να καλλιεργούμε την ανάπτυξη και την πρόοδο όλων των μελών της ομάδας μας.

Η Π.Ο.ΑΙ και το εργοστάσιο είναι χτισμένα πάνω στην αφοσίωση, το πάθος και τη δέσμευση των εργαζομένων μας. Κάθε μέρα, στεκόμαστε δίπλα-δίπλα με τους υπαλλήλους μας, μοιραζόμενοι τις προκλήσεις, τις αγωνίες και τις μεγάλες προσπάθειές τους.

Η αληθινή συνεργασία ευδοκιμεί σε μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, διάφανης επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Κατανοούμε ότι η επιτυχία μας είναι συνυφασμένη, και έτσι, παρέχουμε ακλόνητη υποστήριξη ο ένας στον άλλο.

Μαζί, χτίζουμε όχι μόνο έναν επιτυχημένο οργανισμό, αλλά μια δεμένη κοινότητα που ευδοκιμεί στην ομαδική εργασία και τις κοινές αξίες.

M-P.O.AI | Π.Ο.ΑΙ - About, Our Employees, Farm andscape

Δέσμευση για ΣεβασμόΕταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην Π.Ο.ΑΙ πιστεύουμε στην υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα και στη μεταχείριση των πελατών, των εργαζομένων και των συνανθρώπων μας με σεβασμό σε ό,τι κάνουμε. Παίρνουμε σοβαρά το καθήκον μας να φροντίζουμε και να αναπτύσσουμε τον κόσμο για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία μας εφαρμόζει βιώσιμες πρακτικές που όχι μόνο ωφελούν την τοπική μας κοινότητα και τον τομέα λειτουργίας μας, αλλά συμβάλλουν και στην ευρύτερη κοινωνία.